Despre noi

Paksoy Food este unul dintre cei mai apreciati producatori de alimente din Romania

Societatea comercială PAKSOY FOOD SRL. Brăneşti, jud. Dâmboviţa este o firmă cu capital integrat privat, înfiinţată în anul 2009, luna Decembrie şi înregistrată la Registrul Oficiului Comerţului cu numărul: J15/810/2009, Cod Fiscal RO26303083 şi este astfel organizată încât să poată desfăşura în condiţii de calitate mai multe activităţi precum: prelucrarea, producţia, ambalarea şi comercializarea membranelor naturale.

Firma noastră are ca obiect de activitate prelucrarea, producţia, ambalarea şi comercializarea membranelor naturale.

Membranele au calitate superioară şi corespund sistemului integrat de management al calităţii şi siguranţei alimentare conform standardelor HACCP şi ISO 9001:2000 şi ISO 22000:2005.

Membranele sunt atent selectate şi apoi calibrate de către specialiştii noştri. În acest sens utilizăm şi tehnologii adecvate de producţie şi ambalare care oferă un suport semnificativ prin creşterea productivităţii în etapa de umplere a cârnaţilor.

Ambalarea se poate face în butoaie de plastic de diferite capacităţi sau în caserole de plastic în funcţie de comandă.Toate produsele noastre sunt prelucrate si procesate de persoane care sunt experimentate în domeniul nostru de activitate . Orice comandă pleaca însoţită de un certificat de conformitate.Politica noastra este de a deveni lideri de piata in prelucrarea si ambalarea membranelor naturale iar in acest scop am stabilit o strategie de crestere continua a calitatii produselor noastre care se bazeaza pe principiile managementului si sigurantei alimentului.

Membranele noastre de ovine sunt de cea mai buna calitate si sunt cele mai potrivite pentru produsele de care aveti nevoie. Culoarea membranelor depinde de originea acestora si variaza de la alb spre gri, dar acest aspect nu reflecta calitatea, rezistenta sau capacitatea de afumare.

Dotarea tehnica a fabricii corespunde in intregime normelor UE in vigoare. Cele mai moderne utilaje si instalatii asigura prepararea si ambalarea produselor la cele mai inalte standarde.